Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΣΑΣ



Εντάξει, νομίζω τα ψέματα τελείωσαν. όσοι από τους βουλευτές της κυβέρνησης, θέλησαν να πουλήσουν ψευτο-νταηλίκια και τζάμπα μαγκιές προς τον υπουργό οικονομικών, για ψηφοθηρικούς λόγους, θα αναγκαστούν να ανασκουμπωθούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Κατέθεσε πρόταση μομφής, πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, και αιφνιδιάζει όλο το εξουσιαστικό λόμπι της χώρας.
Σίγουρα η πρόταση μομφής είναι κάτι συμβολικό, φυσικά δεν περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση από αυτό, εκτός αν γίνει κάτι το αναπάντεχο, όμως θα πέσουν οι μάσκες εκείνων των βουλευτών της συμπολίτευσης, προερχόμενοι και από την Νέα Δημοκρατία αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, που δήθεν έπαιρναν αποστάσεις και εναντιωνόντουσαν στην οικονομική πολιτική του Στουρνάρα, θα πάρουν πίσω τις αντιρρήσεις τους, θα μαζέψουν την γλώσσα τους, και σαν καλά προβατάκια θα επιστρέψουν στο μαντρί, θα επιστέψουν στη στάνη τους, θα αντικρούσουν την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, και θα στηρίξουν με την ψήφο τους στη βουλή την κυβέρνηση της χρεοκοπίας.
Φυσικά οι μάσκες θα πέσουν και για την ΔΗΜΑΡ, που κάνει επαναστατικές ακροβασίες προκειμένου να ξεγελάσει για άλλη μια φορά κάποιους ψηφοφόρους, και να μπορέσει στις επόμενες εκλογές να μπει στην βουλή , για να διατηρηθεί πολιτικά. Θα πέσουν λοιπόν οι μάσκες αφού η ΔΗΜΑΡ, αν δεν δώσει θετική ψήφο στην κυβέρνηση, το λιγότερο που θα κάνει είναι να ψηφίσει παρόν, και τότε πάει περίπατο η όλη προσπάθεια των τελευταίων μηνών που καταβάλει, για να δείξει στον κόσμο ότι είναι κατά της κυβέρνησης.
Σημαντική λοιπόν εξέλιξη η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Τσίπρας, με αυτή την κίνηση η γύμνια και η υποκρισία των «ανταρτών» βουλευτών του κυβερνητικού στρατοπέδου, θα γίνουν αντιληπτά σε όλο τον Ελληνικό λαό. Και ας προσπαθούν να παρουσιάσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, την κίνηση Τσίπρα σαν κίνηση που συσπειρώνει την κυβέρνηση. Τα ίδια ΜΜΕ τόσο καιρό μας έλεγαν ότι σιγά μην κάνει πρόταση μομφής ο Τσίπρας, και σιγά μην θέλει να στριμώξει την κυβέρνηση, αφού είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει.  Τι να σου κάνουν και αυτά τα ΜΜΕ; κάπως πρέπει να ευχαριστήσουν την κυβέρνηση για το δωράκι των τζάμπα ψηφιακών αδειών, οπότε κάνουν ότι μπορούν με το είδος της ενημέρωσης που προσφέρουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι καθαρός, είναι αντίθετος με την πολιτική της κυβέρνησης που χρεοκόπησε τον Ελληνικό λαό, όποιος άλλος βουλευτής είναι κατά αυτής της κυβέρνησης και αυτής της οικονομικής πολιτικής, ας το δείξει με την ψήφο του στην βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου