Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Εντάξει, με τον Πάγκαλο έχουμε κάνει απίστευτη υπομονή, έχει πει ένα κάρο ανοησίες, έχει χυδαιολογήσει, έχει βρίσει τον Ελληνικό λαό, έχει προκαλέσει, έχει πάρει πολιτικές αποφάσεις που συνέβαλλαν στην χρεοκοπία του Ελληνικού λαού, αλλά ως εδώ, η τελευταία του ρουκέτα ξεπερνά κάθε όριο και ανοχή.
Πρόσφατα ο Πάγκαλος ομολόγησε ότι όταν ήταν υπουργός εξωτερικών, η ΕΥΠ παρακολουθούσε δύο Αμερικάνικες πρεσβείες, στην Αθήνα και στην Άγκυρα. Αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα την χώρα μας, από θύμα την κάνει θύτη στο θέμα των παρακολουθήσεων, και υπονομεύει τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας μας με την ΗΠΑ αλλά και με την Άγκυρα.
Μήπως οι κατασκοπίες μεταξύ χωρών είναι κάτι καινούργιο; Μήπως τελικά ο Πάγκαλος δεν είναι τόσο ανεύθυνος και επιπόλαιος; Μήπως ο Πάγκαλος τα έπιασε χοντρά, πήρα πολλά λεφτά για να τα ξεράσει όλα αυτά και στην ουσία συνειδητά πρόδωσε την χώρα με αυτή του την δήλωση;
Κανονικά η κυβέρνηση της χώρας, αν υπήρχε κυβέρνηση, θα έπρεπε η ίδια να του κάνει μήνυση για προδοσία κρατικών μυστικών, για εθνική προδοσία, και φυσικά η δικαιοσύνη να ψάξει το ενδεχόμενο αν ο Πάγκαλος χρηματοδοτήθηκε από κάποια Αμερικανική εταιρεία, προκειμένου να κάνει αυτή την προδοτική δήλωση.
Ως εδώ, η Ελλάδα σύντομα θα αλλάξει σελίδα, και τις σάπιες κοιλιές που την χρεοκόπησαν, θα τις πετάξει στις χωματερές. Ο εχθρός δεν είναι μόνο εκτός συνόρων, είναι και εντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου