Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική παρακρατική οργάνωση. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε έχει παρακολουθήσει την δράση αυτής της οργάνωσης, από τα τέλη της δεκαετίας του 80 που εμφανίστηκε, έως στις μέρες μας που απέκτησε και κοινοβουλευτική ισχύ.
Αυτές τις μέρες, με μεγάλη χαρά άκουσε όλος ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος, ότι οι χρυσαυγίτες Στάθης Μπούκουρας, Γιώργος Γερμενής, και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Το δυσάρεστο για το δημοκρατικό μας πολίτευμα,  και για την χώρα γενικότερα, είναι ότι μόλις το μέλος της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Στάθης Μπούκουρας, μπήκε στη στενή, έσπευσαν αμέσως πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, να πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης αυτού του ανθρώπου, που κατηγορείται για δολοφονίες.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που τα παρακολουθώ φανατικά θα έλεγα, και που έχω την τιμή να είμαι σε θέση να πω, ότι με έχουν άριστα εκπαιδεύσει, με έχουν κάνει να υιοθετήσω ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.
Έτσι λοιπόν, και για το ζήτημα της υπεράσπισης του μέλους της ναζιστικής, φασιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, από πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, βγάζω το συμπέρασμα, ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά είναι ένα ναζιστικό κόμμα, το οποίο θεωρεί φυσιολογικές τις μαχαιριές και τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους αδυνάτους.
Αν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαγράψει τα στελέχη που πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης σε μαχαιροβγάλτες κακοποιούς, που είναι μέλη ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, και αν δεν διαγράψει και τον ροπαλοφόρο Μάκη Βορίδη, που έσπαγε κεφάλια φοιτητών, τότε σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία, και τον ναζισμό αποδέχεται, και τις δολοφονικές επιθέσεις βλέπει με συμπάθεια.
Αν απορείτε με την λογική μου, ένα έχω να σας πω, παρακολουθώ χρόνια τους δημοσιογράφους Πάσχο Μανδραβέλη, Γιάννη Πρετεντέρη, και Μανώλη Καψή! Και συγχωρέστε με, αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου