Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ



Τελικά αυτή η γαλαζοπράσινη κυβέρνηση, δεν μας αφήνει να βαρεθούμε ποτέ. Πολύ συχνά, επί καθημερινής βάσης θα έλεγα, βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσσει. Δυστυχώς όμως, πάντα μας εκπλήσσει αρνητικά.
Γεγονός είναι πια, ότι εκεί στα γραφεία της Συγγρού, έχουν πανικοβληθεί. Βλέπουν ότι στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα είναι πρώτος, αλλά θα είναι και αυτοδύναμος. Στη παραδοχή αυτή, οι άνθρωποι που νομίζουν ότι γεννήθηκαν για να κυβερνούν εφόρου ζωής, τρομοκρατούνται, πανικοβάλλονται, στο ενδεχόμενο ότι θα χάσουν την κουτάλα με τα ζουμιά, τους λούζει κρύος ιδρώτας. Βλέπουν επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τραβήξει πλώρη για την μεγάλη ανατροπή, και συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά, οπότε του εκτοξεύουν λάσπη.
Η τελευταία λάσπη της σκοταδιστικής Νέας Δημοκρατίας, ήταν η ανακοίνωση που δημοσίευσε και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, να δηλώσει ποια είναι τα θρησκευτικά του πιστεύω, και τον παρουσίασε ως εχθρό των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν στο χριστιανικό δόγμα.
Η ανακοίνωση αυτή της Νέας Δημοκρατίας, εκτός του ότι πάει την χώρα 50 χρόνια πίσω, εκτός του ότι ζητά πιστοποιητικά θρησκευτικού φρονήματος, εκτός του ότι δείχνει ότι η δεξιά, η Νέα Δημοκρατία, παραμένει ένα φασιστικό, μισαλλόδοξο, σκοταδιστικό, ρατσιστικό, ακραίο, υπερσυντηρητικό κόμμα, δείχνει και κάτι άλλο τρομερό. Δείχνει η ανακοίνωση, ότι η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, θεωρεί τους πολίτες που δεν θρησκεύονται, που δεν εκκλησιάζονται, που δεν πιστεύουν στο χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα, ως κακοποιά στοιχεία, ως παράνομους, ως ανθρώπους τελευταίας διαλογής, ανθρώπους του υποκόσμου.
Προφανώς η άθλια αυτή κυβέρνηση, που με τις πολιτικές της πράξεις, χρεοκοπεί και εξαθλιώνει χριστιανούς και αντίχριστους, με την ανακοίνωση αυτή, υπονοεί ότι οι πολίτες που δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι είναι άνθρωποι, ενώ οι άλλοι, που δηλώνουν ανεξίθρησκοι, είναι υπάνθρωποι, μιάσματα.
Ο Σαμαράς εκτός από μίσος και κόμπλεξ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με την τελευταία ανακοίνωση, μας έδωσε να καταλάβουμε και κάτι άλλο, ότι αν μπορούσε, θα έφτιαχνε γκουλάγκ για τους αλλόθρησκους, τους άθεους, τους ανεξίθρησκους. Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, και αν μείνει λίγο ακόμα στην εξουσία, είναι ικανός για όλα, είναι αδίστακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου